Flexibele palletwikkelaar voor suikerspecialiteiten van Lebbe Sugar Specialties – Solids Rotterdam
Flexible pallet wrapper for Lebbe Sugar Specialties
Ausloos Verpakkingstechniek BV

Flexibele palletwikkelaar voor suikerspecialiteiten van Lebbe Sugar Specialties

Palletwikkelaar voor Lebbe Sugar Specialties

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Lebbe Sugar Specialties, een vestiging van Tiense Suikerraffinaderij in Oostkamp, zochten een flexibele wikkelaar met veel mogelijkheden om de verschillende producten stabiel te verpakken voor transport. En dat met een optimaal gebruik van plastic.

Op basis van de vereisten die Lebbe Sugar Specialties opgaf, stelden we de Tosa 123E ringwikkelaar voor. Dit is de tweede ringwikkelaar die we plaatsten bij Südzucker Group. De grootste troef van deze machine is de veelzijdige wikkelprogrammatie. Omdat de producten van Lebbe vaak nog warm zijn, vergen ze een speciaal wikkelprogramma om condens in de folie tegen te gaan. Voor de ‘smart wrapping technology’ van de Tosa 123E ringwikkelaar is dat geen probleem. De machine zorgt voor open gaten in de wikkelcyclus, berekent hoeveel gram folie nodig is, analyseert waar meer of minder folie nodig is en brengt versterking aan.

We zorgden dus voor een machine die heel flexibel wikkelt, met wikkelprogramma’s op maat van de verschillende producten. Het resultaat: nauwkeurig en stabiel gewikkelde pallets, met een minimum aan plastic folie.

Contact Information

Contact us