Automatische Winner 400 robotpalletiser voor ventielzakken van Inveja – Solids Rotterdam
Automatic Winner 400 robot palletizer for valve bags for Inveja
Ausloos Verpakkingstechniek BV

Automatische Winner 400 robotpalletiser voor ventielzakken van Inveja

Robot palletiser voor Inveja

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

In een van Inveja’s fabrieken, gevestigd in Twello (Nederland), verpakken ze proteïnes in poedervorm. Deze poeders worden verpakt in ventielzakken van 10 tot 25 kg.

Inveja had een automatische afzakinstallatie, maar het stapelen gebeurde nog halfautomatisch. Doordat de producten variëren in densiteit, zijn er grote verschillen in de vullingsgraad van de zak. Ze gingen op zoek naar een volautomatische palletiseermachine die nauwkeurig stapelt én past binnen hun fabriek.

We plaatsten de Winner 400 robotpalletiser met geïntegreerde etiketteermachine, metaaldetector en controleweger. Deze installeerden we naast de huidige afzakinstallatie, verbonden door enkele transportbanden van Europack.

Nadat de zakken door de afzakmachine gevuld worden, worden ze uitgelijnd. Hierna wordt het etiket aangebracht. De zakken worden doorgestuurd naar de Winner 400 robotpalletiser waar de goedgekeurde zakken volledig automatisch én nauwkeurig gestapeld worden op de pallet. Afgekeurde zakken worden apart gelegd voor revisie.

Contact Information

Contact us